Поларис С01Е08 – разговор за светот на јапонските хорор игри

Polaris – Episode 08 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на „Поларис“ на Радио МОФ, како гостин го имаме Марко Николов, со кој ќе го истражуваме светот на јапонските хорор игри, со посебен акцент на легендарната Silent Hill.