Поларис – ЕМИСИЈА ПОСВЕТЕНА НА НАУЧНАТА ФАНТАСТИКА, ФАНТАЗИЈАТА И ХОРОРОТ

Камбек на Поларис после двонеделната пауза со епизода посветена на Independence Day, типичен филм за вонземска инвазија, но кој и после 18 години го има задржано својот шарм, а следната година го очекуваме и неговото продолжение.

Polaris S02E09 by Radio Mof on Mixcloud