ПОЛАРИС – ЕМИСИЈА ПОСВЕТЕНА НА НАУЧНАТА ФАНТАСТИКА, ФАНТАЗИЈАТА И ХОРОРОТ

Овојпат се селиме во кралството Фантазија и одисејата на Атреју да го спаси од доаѓањето на Ништото, кое е само еден дел од богатата имагинација ставена во Бескрајната приказна на писателот Михаел Енде.

Polaris S02E07 by Radio Mof on Mixcloud