Поларис – емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Fallout 4 излезе на 10ти ноември, а тоа беше одличен повод за во оваа емисија да направиме мала прошетка во американската пустелија, во која после една катастрофална нуклеарна војна се издигнува еден нов свет, а за се што е поврзано со депресивниот, но црнохуморен сетинг ќе зборуваме со Мирослав Камџијаш.

Polaris S02E06 by Radio Mof on Mixcloud