Поларис – емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

После минатонеделното прескокнување повторно се враќаме во етерот со побогата содржина за новата епизода. По повод неодамнешните откритија на НАСА, во оваа епизода ќе посветиме време на Марс, односно црвената планета со акцијашкото ремек дело на Пол Верховен, Totall Recall, a потоа и со книгата The Martian и нејзината филмска адаптација за која ќе разговараме со Бојан Николов, уредникот на блогот Crapwerk.

Polaris – S02E36 by Radio Mof on Mixcloud