Поларис – емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Ова ново издание на Поларис,ќе биде посветено на ремек делото на Макото Шинкаи, The Children Who Chase Lost Voices и прашањето – што би направиле ако ни се пружи шанса да вратиме некоја наша блиска личност во светот на живите?

Polaris S02E02 by Radio Mof on Mixcloud