Поларис – емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Новата сезона Поларис ја отвара со еден од најинтересните вонземјани, предаторот и како Роберт Родригез ја спаси франшизата после катастрофалниот Aliens vs Predator.

Polaris S02E01 by Radio Mof on Mixcloud