Поларис – ЕМИСИЈА ПОСВЕТЕНА НА НАУЧНАТА ФАНТАСТИКА, ФАНТАЗИЈАТА И ХОРОРОТ

Во оваа емисија проследете го судрувањето на силите на Некрон, владетелот на тврдината од мраз и кралот Јарол, владетелот на тврдината на огнот, во класична епска војна на доброто и злото, а во овој конфликт ќе се вмеша Ларн кој е жеден за одмазда кон Некрон, а во походот ќе му помага мистериозниот Дарквулф.
Откријте за Ice and Fire, односно што настанува кога ќе се здружат силите на Ралф Бакши, режисер на многу успешни анимирани проекти и Френк Фразета, еден од најнеприкосновените цртачи на фантазиска уметност.

Polaris S02E12 by Radio Mof on Mixcloud