Поларис – ЕМИСИЈА ПОСВЕТЕНА НА НАУЧНАТА ФАНТАСТИКА, ФАНТАЗИЈАТА И ХОРОРОТ

Центарот на вниманието овојпат е седмата епизода на Star Wars, The Force Awakens. Сега, кога прашината полека се спушта, добро е да се види дали новиот дел од сагата ги оправда очекувањата или не. Предупредување – емисијата ќе изобилува до многу детали за минорни и клучни моменти од филмот, па затоа препорачливо е да сте го гледале филмот.
May the force be with you.

Polaris – S02E11 by Radio Mof on Mixcloud