Поларис – ЕМИСИЈА ПОСВЕТЕНА НА НАУЧНАТА ФАНТАСТИКА, ФАНТАЗИЈАТА И ХОРОРОТ

Со оваа епизода, се завршува полу-сезоната за оваа година, а по тој повод еве една посластица за фановите на Blizzard – специјална епизода за богатиот свет на Warcraft за која ќе дискутираме со Николај Митрески и Ристе Манасиев.

Polaris S02E10 by Radio Mof on Mixcloud