[Подкаст] #ШтоТиТежи и S.H.A.R.E за синдромот на „прегорување“

Во првата епизода од #ШтоТиТежи Симона Стојчевска и Емилија Митовска од Иницијативата S.H.A.R.E.  заедно со психологот Тиана Ивановска зборуваат за синдромот на прегорување (burnout syndrome).

Слушнете ја емисијата и дознајте зошто и како се појавува, како да ја препознаеме, како да се справиме, но и како да ја превенираме оваа состојба.