[Подкаст] #ШтоТиТежи и S.H.A.R.E – Оптимизам и продуктивност за време на карантин

Во четвртата епизода од подкастот #ШтоТиТежи со иницијативата SHARE со зборуваме на тема: Оптимизам и продуктивност. Во оваа емисија претставничките на SHARE Андреа Блажеска и Емилија Митовска разговараат со психологот Иван Христов за тоа како може да се остане оптимистичен и продуктивен за време на карантинот, но и по него.

За да ја слушнете најновата емисија кликнете на плеерот во продолжение.