[Подкаст] Новогодишно издание на емисијата „Јас сум Цако“

Седмата сезона од емисијата насловена „Јас сум Цако“ ја продолжуваме со третата, новогодишна епизода со нашиот автор и водител Александар Матовски-Цако, снимана во домашна атмосфера на самиот почеток на Новата, 2021 година. Гостинка во ова издание „Јас сум Цако“ е младата новинарка и поетеса Викторија Петровска.

Емисијата слушнете ја во продолжение:

„Јас сум Цако“ е авторска радио емисија на Александар Матовски Цако. Во неа тој става акцент на различни аспекти на животот на лицата со Даунов синдром, и на лицата со попреченост во целина.