[Подкаст] Мегафон: Зошто гласаме на локални избори

Колкава е платата на градоначалникот, а колку зема советникот? Што работат тие и дали имаат работно време? Зошто да гласаме на локални избори и колку се тие важни? Во очи на локалните избори, на оваа тема разговараме со еден од омилените доценти на Правниот факултет во Скопје – Марко Кртолица.

Слушнете го новиот Мегафон на Радио МОФ!