[Подкаст] „Јас сум Цако“ – со професорката по кинески јазик и младиот Матеј

Во последната епизода „Јас сум Цако“, Александар Матовски Цако на гости ги има професорката по кинески јазик, Сузана Недевска и младиот Матеј, кој е силно заинтересиран за процесот на креирање и експресија преку зборови и мелодии.

Слушнете што има да каже Цако во оваа епизода на емисијата што ги урива стреотипите за лицата со Даунов синдром: