[Подкаст] Јас сум Цако – Сезона 7, епизода 1

Седмата сезона од подкастот насловен „Јас сум Цако“ ја стартуваме со првата епизода снимана во домашна асмосфера. Цако се враќа во улогата на водител и во друштво на Бојан и Магде ви подготви интересни содржини и теми за разговор.

Инаку, Бојан Матовски е брат на Цако, програмер во областа на обработка на слика и 3Д податоци кој работи во Дип Хелт Скопје на медицински проект за хируршка навигација. Магдалена Мирческа пак е медицинска сестра и работи на Дигестивна хирургија, во операциона сала.