[Подкаст] Јас сум Цако – Епизода 2

Слушнете ја втората епизода од новата, шеста сезона на емисијата „Јас сум Цако“. Во ова издание кај Цако гостуваат Марк и Цеце од Телма, Татјана Димовска Атанасова уредник во издавачката куќа “Арсламина” и младата авторка Ана Голејшка Џикова.