Placebo објавија претходно непознато видео за песната Every You Every Me

За да ја прослават својата 20-та годишнина, Placebo објавија досега непознат видео спот за Every You Every Me, снимен во 1998 година.

Денес ќе се објави и последната „best of“ компилација на бендот, A Place For Us To Dream, колекција на синглови, песни од албуми и нови песни, со кои одбележуваат две децении заедно.

Every You Every Me е еден од најпознатите нивни синглови и дел од нивниот албум Without You I’m Nothing.