Петто издание на iFail – успешни лица ќе ги споделат своите грешки во кариерата

Global Shapers Skopje го најавува петтото издание на iFail, настан кој има за цел да покаже дека и најуспешните можат да згрешат.

-Не постои совршен претприемач и лидер кој никогаш не направил грешка, а нашите говорници ќе го потврдат тоа, велат организаторите.

Овој пат, публика ќе може да слушне 4 инспиративни, успешни жени, кои ќе ги споделат своите приказни за грешките и fail-овите во нивните кариери и лекциите кои ги научиле. Досега најавени говорници се Мерсиха Смаиловиќ,  Нина Костовска и Викторија Шотароска.

Настанот ќе се одржи овој четврток, 6-ти декември, во 19:00 часот во Амфитеатарот на ФОН Универзитет.

Повеќе информации за говорниците може да најдете на следниот линк.