Петти „Рок хепенинг“ на 22 август во Демир Хисар

На градскиот плоштад во Демир Хисар на 22 август (четврток) од 21 часот ќе се одржи петтиот „Рок хепенинг 2019“.

За овогодинешниот музички настан се најавени составите „Паркети“, „Misanthrope“, „Supernova“ и „Revelation“.

Настанот е под покровителство на Општина Демир Хисар.