Патување низ фанк галаксијата со Урда и неговите Симити С01Е18

Patuvanje niz fank galaksijata – Episode 18 by Radio Mof Music on Mixcloud

Урда и Симитите во оваа епизода патуваат низ Турција заедно со Бариш Манчо, Ајда Пекан, Бариш Кеј & Севда Карача. Уживајте :)