Патување низ фанк галаксијата со Урда и неговите Симити С01Е17

Patuvanje niz fank galaksijata – Episode 17 by Radio Mof Music on Mixcloud

Урда и неговите Симити во оваа епизода на Патувањето низ фанк галаксијата ви припремија јашање низ тромеѓето Индија – Непал – Бангладеш од каде ќе претстават диско/фанк турбуленции и моќни стихови за Шива, Ганеш и пријателите. Ушто би рекле УТС „Пали радио и пливај со нас“ :)