Панчев: Срамота е да кажеш дека играш во македонска прва лига

Фудбалерот Дарко Панчев во влог на Институтот за комуникациски студии вели дека е разочаран од очекувањата дека во земјава ќе се живее подостоинствено.

Смета дека се луѓето се осиромашени, платите во клучните сектори се ниски, а спортистите се потценети. Решението го гледа во подобрување на стандардот и квалитетот на живот за да имаат младите причина зошто да останат тука.

Видеото е изработено од Институтот за комуникациски студии.