Официјалното видео за Сигет 2015

Сигет, еден од најголемите светски фестивали кој се одржува на „Островот на слободата“ во Будимпешта го објави официјалното видео за годинешното, 22-ро издание. Сигет 2015 се одржа од 10-17 август, а меѓу стотиците артисти кои годинава настапија на него беа и Роби Вилијамс (Robbie Williams), Авичи (Avicii), Флоренс Енд Д Машин (Florence and the machine), Касабиан, Лимп Бизкит (Limp Bizkit)…