Објавени победниците на натпреварот #Zimogram

Телекомуникациската компанија ONE ги објави победниците на зимскиот Instagram натпревар, #Zimogram, на кој се пријавија 250 автори со повеќе од 1.000 фотографии.

Првата награда, Samsung Galaxy S3 Mini, ја освои Небојша Гелевски – Бане, втората награда, Isotoner SmarTouch Gloves ракавици, ја добија Горјан Бошковски и Никола ТАлександра Гавриловска доби награда за најдобра колекција. Сите фотографии oд натпреварот означени со хаштагот #Zimogram ќе може да ги видите тука.

Објавени победниците на натпреварот #Zimogram

Победничката фогографија на @Banekoma: 

Победничката фогографија на @Banekoma

 

Фотографијата на @Gorjanb

Фотографијата на @Gorjanb

 

 

извор: it.com.mk