Ново издание на Дубиоза Колектив – „Апсурдистан“

Ново издание на Дубиоза Колектив - „Апсурдистан“

Босанскиот состав „Дубиоза колектив“ синоќа во Сараево го претстави новиот албум „Апсурдистан“. Слушнете дел  од новите песни, a погледнете и дел од вчерашната атмосфера на мини-концертот на „Дубиоза“, кој се пренесуваше во живо преку интернет.