Новиот албум на Роботек достапен за бесплатно преземање

Новиот албум на Роботек достапен за бесплатно преземање

Новиот албум на македонскиот електронски музичар Роботек,  Electric Dawn е достапен за преслушување и бесплатно преземање, на посебната веб-страница http://robotek-electricdawn.com/ Албумот, кој содржи 13 нумери, е издание на PMG, а тој беше промовиран изминатата сабота во клубот Сектор 909.  

Новиот албум на Роботек достапен за бесплатно преземање