Нови слики на улиците на Токио, Хонг Конг и Сеул од Pejac

Шпанскиот уличен уметник Pejac неодамна ја посети Азија, застанувајќи во Хонг Конг, Сеул и Токио, каде направи бројни мурали и привремени инсталации во кои се огледува азиската култура. Дел од последните дела на уметникот може да се видат на неговиот сајт.