Новата сезона на „Астални проекции“ почнува на 1 септември

На 1-ви септември (Менада, 20 часот) „Астални проекции“ ја отвораат новата сезона.

Стартната постава или досегашни пријавени учесници се:

Владимир Муратовски-Диво
Горана Митровиќ
Димитри Соле Љубин
Ана Голејшка
Дарјан Данески
Дарко Поповски

Има уште барем четири слободни места, а настанот е отворен за пријавување, велат организаторите.