Нова песна на „The John“, почнува балканската турнеја на бендот

„Понекад“ е најновиот сингл на скопскиот бенд „The John“, кој е објавен заедно со „видео-колаж од слики, скици и видеа од бендот и најблиските“. Бендот утре (9 мај) тргнува на својата прва балканска турнеја наречена „Тhe Јohn & Space Rebel Gang – “Waufvw” Balkan Tour“, во чии рамки ќе настапи во следните места:

Нова песна на „The John“, почнува балканската турнеја на бендот09.05 @ KC Grad, Belgrad w/Stuttgart Online
10.05 @ Mochvara, Zagreb w/Biological Lovers
11.05 @ Pekarna, Maribor w/Stari Pes
12.05 @ Kino Siska, Ljubljana w/Esben And The Witch
14.05 @ Clash, Subotica
15.05 @ Mamurno Magare, Zrenjanin
16.05 @ Feedback, Nish
17.05 @ Zdravo Mladi Festival, Skopje