Нова апликација за споделување на огромни фајлови на Фејсбук

Нова апликација за споделување на огромни фајлови на ФејсбукFylr е апликација која ви овозможува да испратите големи фајлови преку Фејсбук.

Услугата ви овозможува да испратите фајлови од било која големина на вашите пријатели во оваа социјална мрежа, без разлика дали таа тежи 100 KB или 100 GB. Само преземете го документот, а потоа одберете ги контактите каде сакате да го испратите.

„Добредојдовте во апликацијата, каде споделувањето нема граници. Не постои ограничување на износот на датотеки кои може да ги праќате, ниту пак на големината. Нема никакво плаќање“, гласи апликацијата.

Вашиот пријател ќе добие уникатен линк за да ја преземе датотеката. За да се инсталира апликацијата, треба корисникот да даде дозвола за пристап до одредени информации од неговиот Facebook профил.

Потоа, дозволата му овозможува на корисникот да ја преземе датотеката, како и да прати линк за преземање.

Апликацијата е достапна на следниот линк.