Нов спот на метал бендот Raven

Нов спот на метал бендот Raven

После мала пауза, кичевскиот метал бенд Raven излегува со најава за нов материјал и видеоспот за песната „Under A Darkening Sky“. Видеото е снимено во Кичево, режијата и изработката е на Славе Викторијоски. Песната е продуцирана и миксана исто така од Викторијоски, а мастерингот и реампирањето на гитарите е на Аlan Sacha Laskow (Enditol, Divinity, Walk As Chaos) од Канада.

Извор: МкМетал