Нов спот на Green Out

Како најава за големата промоција на вториот студиски албум, Green Out го издадоа новото видео за песната Rap Lee.

Нов спот на Green Out

Битот и аранжманот се на Dj Goce, скречовите на Strajk додека видеото е во продукција на Tazzak Akabatov/Osav Video Production.

Уживајте во добар рап и не заборавајте да дојдете во киното Фросина во четврток на промоција.

Извор: Centrala.mk