Нов сингл на македонскиот бенд The Protagonist

Нов сингл на македонскиот бенд The ProtagonistAtom from the sun“ е новиот сингл на македонскиот бенд The Protagonist. И овој пат и песната и спотот се дело на бендот, а мастерингoт повторни го изработи познатиот англиски инженер за звук Simon Heyworth.

Вокал и гитара во бендот е Р.С Раш, гитара и клавијатури – Кузман и Едмонд на синтисајзери.

Слушнете го новиот сингл и видео спотот на The Protagonist.