Нов предлог „Закон за љубов“ на веб страната на Електронскиот регистар на прописи

На официјалната веб страната на Електронскиот регистар на прописи ЕНЕР, беше најавено дека почнува подготовка на нов закон „Закон за љубов“ кој го подготвува Министерството за финансии.

Дали некој ја „нападнал“ веб страната или станува збор за грешка, нема информации, но нацрт „Законот за љубов“, набрзо беше отстранет од сајтот.

Сепак останаат „принт скриновите“ направени денеска во Радио МОФ од регистарот ener.gov.mk.

Нов предлог „Закон за љубов“ на веб страната на Електронскиот регистар на прописи

Нов предлог „Закон за љубов“ на веб страната на Електронскиот регистар на прописи