Незадолжителна лектира С03Е08

Тамара е во студио заедно со Симон Палитов. Тој е новиот член на Незадолжителна лектира. Во оваа епизода се дружиме и со Дора, која ќе ни каже повеќе околу светскиот ден на борба против сидата. И секако ве информираме за сите културни случувања периодов во Скопје.

Nezadolzitelna Lektira S03E08 by Radio Mof on Mixcloud