Незадолжителна лектира С03Е07 26.11.2015

Во студио сме со Матеј, Тамара е повторно оправдано отсутна. Епизода во која се информираме за културните случувања во Скопје и слушаме добра музика.

Nezadolzitelna Lektira S03E07 by Radio Mof on Mixcloud