Незадолжителна лектира С03Е05

Матеј и Ведра се во студио, Тамара даруваше крв па е оправдано отсустна. Нив им гостуваат студенти од ФДУ кои беа дел од организацијата на СКОМРАХИ. Како започнале меѓународните средби на студенти од регионот, како го избрале името и уште многу информации околу инспирацијата и дружбата за време на средбите.

Nezadolzitelna Lektira S03E05 by Radio Mof on Mixcloud