Незадолжителна лектира С03Е04

Матеј се врати во студио, полн со енергија. Овој пат во студио заедно со Тамара имаат две гостинки, Моника и Михаела од Doppio M. Слушнете ја приказната на овие две девојки и нивната креативна работилница која изминатиов период го прослави својот прв роденден. Од каде црпат инспирација, што се изработуваат и кои се нивните идни планови.

Nezadolzitelna Lektira S03E04 by Radio Mof on Mixcloud