Незадолжителна лектира С03Е03

Матеј е отсутен во оваа епизода, но Тамара има полно студио музички гости. Слушнете за Кантан, училишен бенд од гимназијата Корчагин.

Nezadolzitelna Lektira S03E03 by Radio Mof on Mixcloud