Незадoлжителна лектира С03Е02 – Giffoni Macedonia 15.10.2015

Ова второ издание на „Незадолжителна Лектира“ го посветуваме на младинскиот филмски фестивал Giffoni Macedonia.

Nezadolzitelna Lektira S0302 by Radio Mof on Mixcloud