Незадолжителна лектира С02Е24 – 04.06.2015

Nezadolzitelna Lektira S02E24 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа последна епизода за оваа сезона во студио сме со Матеј, Ивана, Тамара и нивниот гостин од Австралија со кој разговараат за образовниот систем таму. Слушете информации од прва рака за тоа какво е школството во другите земји, а воедно и забавувајте се зошто оваа екипа секогаш за вас има спремни изненадувања. Во оваа епизода тоа се гратис карти за Здраво млади фестивалот кој се одржува на 7ти јуни во МКЦ .