Незадолжителна лектира С02Е22 – 21.05.2015

Nezadolzitelna Lektira S02E22 by Radio Mof on Mixcloud

Тема на оваа епизода се матурите. Зошто дозволивме прославите да изгледаат како свадби? Зошто средношколците и нивните родители трошат толку многу пари за една вечер. Слушнете нешто повеќе и за културниот живот во нашето Скопје и за многу кул места за излегување.