Незадолжителна лектира С02Е21 – 14.05.2015

Nezadolzitelna Lektira S02E21 by Radio Mof on Mixcloud

Зборуваме за саемот на книга, Ивана си купила шест книги и ќе ни каже нешто повеќе за нејзиниот избор. Но со книга оди и дбора музика. Матеј сака old school бендови па ќе ви зборува за rock n roll музиката, а исто и Тамара која за себе вели дека е фан токму на рок музиката.