Незадолжителна лектира С02Е20 – 07.05.2015

Nezadolzitelna Lektira S02E20 by Radio Mof on Mixcloud

Александар од PTPI e гостин на Ивана, Матеј и Тамара во оваа епиозда во студиото на Радио МОФ. Тој ни зборува за настаните кои неговата организација ги реализира за да спречи говор на омраза. Слушнете повеќе за настанот кој ќе се одржи овој викенд во ГЕМ. Започна саемот на книгата и нашата екипа ќе сподели импресии, дали имало или немало гужва, колкав е попустот и кој што си купил.