Незадолжителна лектира С02Е19 – Средношколски пленум и маршот на 1 април

Nezadolzitelna Lektira S02E15 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на Незадолжителна лектира повторно за активностите на средношколскиот пленум и за последниот марш кој се одржа во среда 1 април.