Незадолжителна лектира С02Е19 30.04.2015

Nezadolzitelna Lektira S02E19 by Radio Mof on Mixcloud

Средношколското секојдневие никогаш не било толку интензивно со настани надвор од училишните клупи, а со цел за подобро образование. Во оваа емисија слушнете за средношколскиот фронт кој веќе неколку денови опстојува во паркот спроти МОН. Слушнете и за Медиа/Арт клубот на Скопје кој ќе ја отвори изложбата „Дојди, види, прочитај“ во средношколскиот камп и за уште многу други интересни настани.