Незадолжителна лектира С02Е17 16.04.2015

Nezadolzitelna Lektira S02E17 by Radio Mof on Mixcloud

Едно одлично интервју со фантастичното актерско дуо, Атанас Атанасовски и Тино Костадиновски.