Незадолжителна лектира С02Е12 12.03.2015

Nezadolzitelna Lektira S02E12 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа емисија имаме гости од Средношколски и Студентски пленум. Плус гостин во оваа емисија е и Петар од Правен факултет кој збоува како е да се биде студент на овој факултет.