Незадолжителна лектира S02E11 26.02.2015

Nezadolzitelna Lektira S02E11 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на „Незадолжителна Лектира“ ни гостува метал бендот Cortex! Crotex оваа година ќе настапуваат на фестивалот ЕГЗИТ во Нови Сад, Србија. Во текот на емисијата премиерно ќе можете да го слушнете нивниот прв сингл.